Sct. Knuds Golfklub er en levende golfklub med et liv i "klubbens-klubber", som passer enhver golfspiller - nybegynder som erfaren. Vi har stolte traditioner, som vi værner om, men tænker også nyt og udvikler konstant vores tilbud til medlemmerne, vores faciliteter og vores bane. Som medlem i Sct. Knuds Golfklub får du en klub, der giver en god social og levende ramme om dit golfliv.

Medlemskab i Sct. Knuds Golfklub rummer bl.a. følgende fordele:

  • Ubegrænset antal træningsbolde på drivingrange/indspilsgreen
  • Ret til deltagelse i klubbens arrangementer
  • Mulighed for deltagelse i klubberne-i-klubben
  • Mulighed for leje af skab til udstyr
  • Automatisk rabat på greenfee efter den fynske greenfee-ordning
  • Mulighed for medlemskab af Fynske Golf Oplevelser (FGO)
  • Medlemskab af Dansk Golf Union

Sct. Knuds Golfklub er indviet i 1954 og dermed en af Danmarks ældste baner. En del af den smukke og attraktive bane ligger direkte ud til Nyborg Fjord. Banen er en velplejet naturbane, som varierer med golfhuller, der spiller i skoven, i parklignende rammer og langs kysten. Variationen af skov og kyst giver en rig og varieret natur, som vi værner om og glæder os over, hver gang vi er på banen.

Klubbens professionel træner tilbyder undervisning på top-niveau. Vores medlemmer har naturligvis uhindret adgang til vores drivingrange, indspils-green og 2 putting-greens. Klubhuset er ny-opført i 2009, og har alle moderne faciliteter.

Vores Proshop rådgiver om tøj og udstyr, og udgør en ramme som støtter udviklingen af den enkelte spillers golf.

Vores café serverer mad i god kvalitet. Caféen hygger om medlemmer og gæster både før og efter træning og spil på banen, og er et naturligt indslag for de fleste, når f.eks. resultatet af runden skal evalueres.