Så starter vi op med aftensmad igen her fra den 18. marts 2025 (uge 12).
Her kan du se menuen for de 4 første uger.
Vær lige OBS på de to lukkedage.
Aftenmenu
Husk at bestille bord på 2726 5800
Tirsdag - onsdag og torsdag fra 17.30- 20.00
Uge 12 (torsdag lukket)
Gullashsuppe med hjemmebagt flute
¤¤¤
Stegt kyllingebryst med tagliatelle, spinat, svampe og parmesan
Uge 13 (tirsdag lukket)
Fransk løgsuppe med ostebrød
¤¤¤
Paneret flæsk med hvide kartofler og persillesovs
Uge 14
Tørret skinke med syltede tomater og salat
¤¤¤
Forloren hare med ribsgele og hvide kartofler
Uge 15
Kartoffelsuppe med porre og bacon
¤¤¤
Herregårdsbøf med stegte kartofler og bearnaisesauce
Pris 1 ret 125, 2 retter 165
Desserter:
Hjertevafler med is og brombær kompot
¤¤¤
Chokolademousse med oreoknas
Pris 45 kr.