Så starter vi op med aftensmad igen her fra den 18. marts 2025 (uge 12).

Her kan du se menuen for de 4 første uger.

Vær lige OBS på de to lukkedage.

Aftenmenu

Husk at bestille bord på 2726 5800

Tirsdag - onsdag og torsdag fra 17.30- 20.00

Uge 12 (torsdag lukket)

Gullashsuppe med hjemmebagt flute

¤¤¤

Stegt kyllingebryst med tagliatelle, spinat, svampe og parmesan

Uge 13 (tirsdag lukket)

Fransk løgsuppe med ostebrød

¤¤¤

Paneret flæsk med hvide kartofler og persillesovs

Uge 14

Tørret skinke med syltede tomater og salat

¤¤¤

Forloren hare med ribsgele og hvide kartofler

Uge 15

Kartoffelsuppe med porre og bacon

¤¤¤

Herregårdsbøf med stegte kartofler og bearnaisesauce

Pris 1 ret 125, 2 retter 165

Desserter:

Hjertevafler med is og brombær kompot

¤¤¤

Chokolademousse med oreoknas

Pris 45 kr.