Komite:

Tirsdagsdamerne er en klub-i-klubben for medlemmerne i Sct. Knuds Golfklub.

Vi spiller hver tirsdag i sæsonen, på nær enkelte dage, hvor banen er booket til gæster. Vi spiller forskellige matchformer, nogle dage spiller vi individuelt og andre gange spiller vi holdmatch.

Vi spiller tirsdag formiddag med 1. start kl. 9.00. tirsdag eftermiddag med 1. start kl. 16.15. Tilmelding via golfbox senest søndag kl. 16.00.Ved turneringer med spisning (det vil fremgå af programmet) er seneste tilmelding i Golfbox torsdag kl. 16.00.

Startlisten vil være klar senest mandag kl. 16.00.

Matchprogrammet lægges frem i damernes omklædningsrum samt her.

Sæsonen starter i begyndelsen af april med Åbningsturneringen. Vi spiller en ugentlig match fra april til oktober, og arrangerer hen over sæsonen også et antal større matcher. Blandt disse er Åbningsmatchen, Forårsafslutningen og Afslutningsturnering, samt særlige arrangementer (f.eks. udflugter).

Vi spiller i A-, B- og C-rækken. Opdeling i rækker foretages ved udgangen af april, hvor vi kender navne og handicap på årets medlemmer af klubben.

Alle damer med et handicap på maks. 54 er velkomne hos Tirsdagsdamerne.

Se Tirsdagsdamer turneringsprogram

Kontingent og præmier

Det koster 450 kr. at deltage for hele sæsonen. Kontingentet indbetales før Åbningsturneringen ved kontooverførsel. Ønsker man ikke at betale årskontingent, kan man deltage i de ugentlige turneringer mod betaling af kr. 50, som afleveres i en kuvert i postkassen i damernes omklædningsrum. Man kan dog kun deltage i de større matcher og særlige arrangementer, hvis man betaler årskontingent.

Der spilles ved vores ugentlige matcher om præmier i 3 rækker. Desuden en gennemgående turnering - eclectic  (som føres elektronisk af turneringsledelsen) fra ca. 1. maj.

Præmier fra eclecticturneringen uddeles ved Forårsafslutningen og ved Afslutningsturneringen.