Det er ikke sikkert, at du når alle faser igennem indenfor prøvemedlemskabet, da det kommer meget an på, hvor meget energi og træning du selv investerer.

Her følger en beskrivelse af det forløb, som du skal igennem for at blive ”uddannet” golfspiller:

  • Du skal deltage i 4 gange holdtræning. I forlængelse af sidste gangs træning vil et medlem fra begynderudvalget introducere dig til GolfBox, begynderklubben, 9-hullers turneringen m.v. ( ca. 30 min. )
  • Når træneren har godkendt dig, kan du gå til baneprøve som tages med et medlem fra begynderudvalget, eller et medlem udpeget af begynderudvalget
  • Der er regelundervisning på nettet
  • Du skal bestå en online regelprøve
  • Når baneprøve og regelprøve er bestået, må du deltage i 9-hullers turneringerne, som foregår hver torsdag eftermiddag fra ca. 16.00 (tilmelding på Golfbox) Begynderudvalgets medlemmer og hjælpere vil spille sammen med dig og føre dig ind i golfspillet på banen
  • Hvis du melder dig ind som fuldtidsmedlem, og har bestået regel- og baneprøve, må du selv spille på banen i ydertidspunkter og du kan altid spille sammen med andre handicapspillere
  • Klubber i klubben ser frem til at få dig som nyt medlem

Se Begynder turneringsprogram.

Baneprøven
Når du har været de grundlæggende træningselementer igennem, og træneren har godkendt dig, skal du tage baneprøve med et medlem fra begynderudvalget, eller et medlem udpeget af begynderudvalget.
Baneprøven foregår på de første 9 huller fra tee 49, og skal spilles ud fra Hcp. 54. og der skal laves min.12 stabelford point, eller der spilles de første 4 huller på 28 slag.

Individuel træning
Sct. Knuds Golfklub har en PGA golfpro ved navn Simon Møller, som tilbyder undervisning 6 dage om ugen.
Der er mulighed for individuel lektion, gruppetræning mm. Hvis du vil have en lektion, skal du ringe til shoppen på 63310812 eller kom forbi shoppen og book en tid. Udover undervisning, driver Simon en Proshop, hvor du kan få hjælp og vejledning til køb af det rigtige golfudstyr.

Begynderturnering
Du kan på Golfbox under ”Tidsbestilling” bestille spilletid til 9-hullers turneringer. Når du har fundet og bestilt en tid, skal du herefter i Golfbox under ”Klubturneringer” tilmelde dig den 9-hullers turnering, som du ønsker at deltage i.
HUSK du skal bekræfte din tid før du skal starte, og i.f.m. din bekræftelse af starttiden, skal du også udskrive et scorekort.
Turneringsgebyret på 25 kr. betales via Mobilepay inden turneringen, og du skal være klar på 1. tee senest 5 minutter før starttiden.
Efter endt spil vil begynderklubbens hjælpere være behjælpelige med indtastning af score. Der vil være mulighed for socialt samvær i klubbens lokaler og evt. Spisning i caféen. Der vil være præmier til deltagerne.

Træningsfaciliteter
På drivingrange er der gratis træningsbolde, men kun til brug på drivingrange og indspilsgreen. Alle andre steder benyttes egne bolde. Klubben har to puttinggreens som må bruges.

Lån af udstyr
I Sct. Knuds Golfklub kan du som prøvemedlem låne et begyndersæt i hele dit prøvemedlemsskab.

Ordinært medlemskab
Når dit 3 måneders prøvemedlemsskab er ved at udløbe, henvender du dig på kontoret for dit videre forløb i golfklubben.

Kollektiv erhvervsansvarsforsikring
Ved indmeldelse som ordinært medlem, bliver du omfattet af en kollektiv erhvervsansvarsforsikring i DGU – se mere på DGUs hjemmeside.

Begynderudvalget
Som nyt eller eksisterende medlem er du velkommen til at kontakte udvalget for spørgsmål om aktiviteter, aftale om baneprøve m.v.

Begynderudvalget:
Formand: Lene Skov Kristensen, telefon 41 41 88 53
Startlister: Bjarne Larsen, telefon 22 21 65 04
Kasserer: Lone Kristensen, telefon 26 12 72 32
Bente Naundrup Jensen, telefon 26 22 29 95
Liselotte Milsø, telefon 22 15 19 14

Hjælpere for begynderudvalget:
Baneprøve og banevandring: Leif Hansen, telefon 53 79 75 70
Fynske Kaninmatch: Flemming Hansen, telefon 20 80 11 11