Onsdagsherrer

Onsdagsherrerne er en klub-i-klubben for alle herrer med et handicap på max. 36.
Vi spiller hver onsdag i sæsonen ca. 1. april til 31. september med pause i juli. Endvidere spiller vi en Åbningsmatch en fredag i april, en Midtvejsmatch en fredag i juni og en Afslutningsmatch en fredag i september.

Vi spiller i 3 rækker:
A-rækken: + 3,5 - 10,7
B-rækken: 10,8 - 17,7
C-rækken: 17,8 - 36,0

Matcherne er tilrettelagt i 4 serier, hvor der uge for uge spilles stableford, slagspil, stableford fra backtee, par-bogey-match og Four-ball best-ball (3 bedste) med evt. "Pedro".

 
Deltagelse:
Du kan deltage i matcherne, når du er fyldt 18 år. Både spiller og markør skal deltage i dagens match. Der spilles efter “selv-betjenings-princippet”, hvilket vil sige, at deltagerne før start skal skrive sig på den fremlagte liste og selv udfylde scorekort. Der kan spilles hele dagen.

Tidsbestilling via Golfbox.

 
Match-fee:

35 DKK per deltager, som indbetales på MobilePay 28 32 90 92 eller lægges i fremlagte kuverter, hvorpå navn og medlemsnummer påføres og lægges i onsdagsherrernes postkasse.

 
Diskvalifikationer:

Enhver spiller er selv ansvarlig for korrekt udfyldelse/aflevering af scorekort – forkert udfyldelse/aflevering medfører diskvalifikation.
 

Præmier
Der spilles hver uge om vin til 1., 2. og 3. pladsen i hver af de 3 rækker. Ved Four-ball best-ball spilles der dog om præmier på hold-basis i en række.

Endvidere spilles der om point til kåring af årets onsdagsherre.

Fordeling af præmier og point:

    1. plads: 3 præmier (5 point)

    2. plads: 2 præmier (3 point)

    3. plads: 1 præmie (2 point)

    4. plads: 0 præmie (1 point)

Præmier uddeles ved henholdsvis Midtvejsmatchen og Afslutningsmatchen. Præmiemodtagere eller repræsentanter herfor skal være til stede eller efterfølgende afhente præmierne inden 14 dage. I modsat fald vil præmier blive brugt til senere serier.

 
Afgørelser
Ved POINT-LIGHED er spilleren med lavest handicap vinderen.

 
Årets Vinder

Årets vinder er den spiller, der har opnået flest point i alle fire serier. Kun de to bedste resultater fra hver serie medregnes. I tilfælde af point-lighed spilles der finale (hulspil). Årets vinder kåres ved Afslutningsmatchen.