Lørdagsherrerne

 
Præsident:

Ole Vingaard Koch 28490604 koch70@gmail.com

 
Lørdagsherrerne er en klub for herrer under et vist handicap (der tildeles max. 18 slag), som spiller fast lørdag hele året

I sommersæsonen april - oktober mødes vi mødes lørdag morgen ca. kl. 7.00 til en kop kaffe og skriver os på listen til dagens turnering. Der er tee-off fra kl. 7.30 til 8.30, med mindre andet foreskriver det for dagens program, idet der kan være enkelte lørdage med tidligere/senere start.

I vintersæsonen november - marts mødes vi lørdag morgen kl. ca. 8.00 med første start kl. 8.30.

Vi bestræber os på at være 4 i hver bold, hvis det er muligt – alle der møder op i god tid, skal gerne med ud og spille, så det kan kræve lidt fleksibilitet fra alle.

Startrækkefølgen afgøres om sommeren med en til dagen opsat boldrende på starters-house: Den bold, som er lagt først i går først ud ... osv. Om vinteren trækkes der tilfældige 4-bolde, som går ud i rækkefølge.

Match-fee er kr. 40,-, sommer, og 20,., vinter, som betales ved aflevering af scorekort til der sidder i klubhuset med den højeste/bedste score.

Efter turneringen er afsluttet foretages der lodtrækning af Hidden-hole og der uddeles præmier til dagens vindere. Dette foretages af dagens vinder, samt opråb af resultat og uddeling af præmier (fordelingsnøgle følges)

Præmie overrækkelsen skal være afsluttet kl. 13.00.

Adgangskrav for nye medlemmer: man skal være fyldt 24 år med maks. spillehcp. 18 slag fra klub (gul) tee.
I sidste ende er det Præsidenten som giver lov.

Klubben ledes af Præsidenten, som har uindskrænkede beføjelser. Det er Præsidentens opgaver at tilrettelægge sæsonen, at taste scores efter matcherne m.h.p. handicap-regulering, at føre regnskab, at tilrettelægge årets udflugt samt at sikre at nye "Lørdagsherrer" bliver integreret i klubben.