img

Cafe Nyt

Det er med glæde, at vi nærmer os vores ”stille genåbning” efter vinterpausen.

Fra 10. marts vil vores åbningstider være fra  kl. 11.00-16.00 onsdag til søndag, medmindre der er indgået anden aftale. Husk Selv når banen ikke er åben, vil cafeen være bemandet og åbent for jer i ovenstående tidsrum.Vi ligger stille og roligt ud med at tilbyde vores velkendte frisklavede smørrebrød, grillede sandwich, og andre lækkerier til jer. Der vil være noget for enhver smag!

Jeg vil gerne slå et slag for vores nye Facebook side, `Cafe Sct. Knuds, Nyborg`, hvor vi blandt andet kommer til at ligger den aktuelle menu op, billeder og hvad vi ellers går og laver.
Det vil være en kæmpe hjælp, hvis i vil følge den og dele de forskellige opslag, i håb om vi kan få skabt noget liv i klubben

En lille teaser for sæsonen
I april måned vil vi præsentere jer for nye åbningstider og en opdateret menu. Mere information om dette vil følge, men vi kan allerede afsløre, at vi vil holde åbent om aftenen nogle af dagene med en lækker dagens ret. Men mere om det senere.
Alle, uanset om I er passionerede golfspillere eller blot ønsker at undgå madlavningen derhjemme, er velkomne til at deltage.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ny sæson med golf og fællesskab!