Kære gæst

Velkommen til Sct. Knuds Golfklub. Vi håber, at I vil nyde en runde på vores dejlige bane.

Banen ligger i en flot natur ved Nyborg Fjord, og hullerne er meget afvekslende, både skovhuller og huller langs fjorden, hvor vinden er en væsentlig medspiller.

Både før og efter runden er der mulighed for at gøre brug af et flot nyt og velfungerende klubhus med alle moderne faciliteter. Der er indrettet fine omlædningsrum med aflåselige skabe til tøj og sko. Der er mulighed for at tage et bad.

I klubhuset findes desuden en stor og veludstyret proshop, der byder på et stort udvalg i både golfudstyr og beklædning. Og ikke at forglemme en flot, lys restaurant, der har mange lækre retter på menukortet. Har man lyst til en kop kaffe og et kig på TV-golf er der mulighed for det i loungen, eller man kan benytte de meget store terrasser, hvorfra spillet på en stor del af banen kan følges.

Du kan, inden du ankommer til Sct. Knuds Golfklub bestille en starttid på www.golfbox.dk eller ved at ringe til sekretariaet tlf. 6531 1212.

Husk at du skal bekræfte din starttid senest 15. min. før starttid.

Nyborg er en 800 år gammel købstad med hyggelige handelsgader og spændende seværdigheder. Blandt andet Danmarks ældste kongeborg, Nyborg Slot, der dateres tilbage til 1100-tallet, og som i dag er omgivet af et smukt voldanlæg.  Men byens omegn byder endvidere på mange slotte og herregårde, der er et besøg værd.

Nyborg har gode hoteller direkte til Storebælts strande med lækre badefaciliteter. Med kun 35 kilometer til Odense og Svendborg samt halvanden times transport til København er Nyborg et ideelt udgangspunkt for festlige fridage og - naturligvis - mange gode runder golf

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.