Prøv kræfter med golf

Søndag d. 21. juni åbner vi banen for en fantastisk introduktion til golf. Hvis du og et par af dine venner kunne tænke jer at opleve, hvad golfen kan som sport, så tilmeld jer ved at udfylde formen neden for.

Arrangementet ser sådan ud:

Kl. 10.00 mødes vi i golfklubben til velkomst, introduktion og udlevering af golfudstyr.

Kl. 10.15 tager du dit første golfsving: En intensiv ”cirkel-introduktion” giver jer indtryk af golfens mange facetter, tekniske udfordring og udviklings-potentiale.

Kl. 12.30 starter din første golfmatch: En sjov holdkonkurrence over 6 huller på golfbanen, hvor du og dine venner går sammen med en erfaren golfspiller og konkurrerer mod de øvrige hold.

Kl. ca. 14.30 mødes vi til ”After-match”: Uhøjtidelig hygge, hvor vi giver hotdogs og noget at drikke, og fortæller lidt om klubben samt laver præmieoverrækkelse til de bedste hold.

Pris pr. deltager: kr. 50, som indbetales på dagen. (Efterfølgende indsætter vi et mobilepay-nummer, men det er ikke helt på plads endnu 😊)

Tilmeld dig og dine venner her – vi har plads til 10 hold:

Golfens dag

 

Verification

Bliver du så bidt af golf, at du vil prøve mere, har vi et godt introduktionstilbud til dig her (Link til denne side: https://sct-knuds.dk/sct-knuds-golfklub/medlemskab/nyt-medlem/proevemedlemskab/)