Overvejer du at melde dig ind?

Alle kan lære at spille golf. Og alle er velkomne til at tegne medlemskab af Sct. Knuds Golfklub. Og uanset om du er nybegynder eller mere erfaren golfspiller kan du finde inspiration, gode oplevelser og socialt samvær omkring golfspillet i Sct. Knuds Golfklub.

Er der spørgsmål, du gerne vil have svar på, er du altid velkommen til at kontakte klubbens sekretariat på telefon 65 31 12 12 / mail@sct-knuds.dk. Ring, skriv eller kig ind næste gang du er i klubben, og husk: Spørg endelig!

 

Sådan kommer du i gang med at spille golf
Det typiske forløb for dig som ny golfspiller i Sct. Knuds Golfklub er en kombination af træning og regelundervisning.

Træning:
Nye golfspillere får træning på hold, hvor du gennem 5 træningslektioner á 2 timer lærer:

  • Grip/Opstilling
  • Putting
  • Svingteknik
  • Chip (kort indspil)
  • Pitch (langt indspil)
  • Bunker slag

De 5 træningstimer er holdtræning. Ved indmelding aftales, hvilket hold du træner med.

Ved endt træning skal du gennem en “baneprøve”, der er en hyggelig 4-hullers runde, hvor du sammen med en erfaring golfspiller viser, hvor langt du er kommet med dit golfspil. Med andre ord er baneprøven en slags praktisk “spilleprøve”. Baneprøven aftales med Kaninklubben. Du er meget velkommen at lave aftale om eventuelt at prøvespille hul 1 – 4, så du kender hullerne inden din baneprøve.

Efter bestået baneprøve kan du spille med i Kaninklubben. Det er i Kaninklubbens matcher, du for alvor lærer at spille golf og bliver dygtigere.
Læs mere om Kaninklubben her

Regelundervisning:
Golf er et spil med mange regler. Derfor skal du deltage i Regelskolen ved Oswald Academy. Regelskolen er internetbaseret og fungerer i praksis ved, at du modtager e-mail med en små instruktionsvideoer og et par spørgsmål, du skal svare på – sådan lidt quiz-agtigt. Der er i alt 34 lektioner, som du kan tage i den takt der passer dig. Undervejs er der små “eksaminer” og afslutningsvis en lidt større prøve. Selvom det har lidt “test-agtig” karakter kan du tage det roligt. Man kan tage testen igen og igen – hvis det er nødvendigt – indtil man består.

Som supplement til regelskolen afholder Kaninklubben jævnligt banevandring for begyndere hvor vi underviser i reglerne på banen. Se opslag på tavlen.

Tilmelding til regelskolen sker automatisk ved indmeldelse. Nærmere information om Regelskolen kan fås i sekretariatet.

 

Fordele ved et medlemskab:

Nem adgang til banen via tidsbestillingssystemet.
Du kan fra din computer bestille tid via Golfbox. Det betyder, at du hjemmefra kan orientere dig om, hvornår der er plads på banen, bestille en tid og undgå ventetid på 1. tee.

Har du ikke en PC’er til rådighed, er du velkommen til at kontakte Sekretariatet, som vil være dig behjælpelig med at bestille en starttid.
Der er indlagt to ”boldrende” tider i systemet i hver time. Disse tider kan kun bookes på skærmen i forhallen i klubhuset.

Spil til halv green-fee eller inviter en gæst fra en anden klub.
Som medlem kan du spille på alle fynske baner til reduceret green-fee på hverdage.

Desuden har du mulighed for at invitere en gæst til at spille sammen med dig på Sct. Knuds bane. Tilbuddet gælder for en gæst pr. medlem på alle ugens dage, og du skal selv spille med gæsten. Dette gælder dog ikke, hvis gæsten er medlem af en udlandsk klub eller medlemmer med DGU-kort mærket “F”.

Fri adgang til vores træningsfaciliteter.
Som medlem af Sct. Knuds Golfklub kan du frit benytte dig af træningsboldene på driving range. Du får en nøgle til boldmaskinen i sekretariatet mod et mindre depositum.

Driving rangen må benyttes alle dage bortset fra mandag kl. 16.00 – tirsdag kl. 08.30, hvor vi samler alle bolde sammen, og klipper rangen.

Klubbens indspilsgreen med et par bunkers samt to putting greens kan du altid benytte.

Klubbens træner Simon Møller underviser såvel nye som nuværende medlemmer gruppevis eller individuelt, alt efter medlemmets ønske. Udover træningen står træneren også for pro-shoppen, der fører et stort udvalg af golfudstyr og beklædning. Hvis du skal have nye køller, så henvend dig til træneren. Hans erfaring og ekspertise betyder, at det sæt eller de køller, han vil anbefale dig, matcher din fysik og svingstil.

Mange muligheder for et aktivt golfliv, som giver nye bekendte.
Uanset dit spille-niveau og handicap, er der mulighed for at komme ud at spille med andre medlemmer.
Klubberne-i-klubben hilser dig med glæde velkommen til at spille med.
Som medlem kan du – når du begynder at være lidt øvet – tilmelde dig til klubbens månedlige turneringer. Både i klubberne-i-klubben og til måneds-turneringerne lærer du klubbens medlemmer at kende og får kontakter til fremtidige gode venskaber.

Opbevaringsrum til udstyr
Klubben råder over et antal bag rum, hvor du kan opbevare dine køller og din vogn aflåst og sikkert, når du ikke benytter dem. Du får en nøglebrik, som giver adgang til bagrummet.

Desuden findes der i bagrummene opladningssteder til batterier, hvis du har el-vogn.

Leje for skab og evt. el bliver opkrævet i forbindelse med dit kontingent.

Omklædningsrum
Her finder du gratis skabe, hvor du kan låse dine klæder inde. Vi anbefaler dog, at man ikke lægger sine værdigenstande i skabene, men at man medbringer disse på golfbanen.

Husk at lade nøglen til skabet sidde i låsen efter endt brug.

Der er badefaciliteter i både dame- og herreomklædningsrum.

Klubblad samt orientering pr. mail
Fire gange årligt udkommer klubbladet med orientering om klubbens forhold, læserindlæg samt annoncetilbud.

Du er altid velkommen med et indlæg, som sendes til sekretariatet, der videresender det til bladets redaktør.

Desuden udsender klubben løbende pr. mail orientering om aktiviteter. Du får en mail med startlisten, hvis du har tilmeldt dig til en klubturnering.

Så husk at opgive din mail-adresse til Sekretariatet.