Juniorklubben er en aktiv klub for børn og unge

Juniorerne i Sct. Knuds Golfklub har mange forskellige aktiviteter i løbet af golfsæsonen.

Træningen starter i april og fortsætter med en sommerferie i ultimo juni til primo august indtil slutningen af september.

For at følge med i aktiviteterne anvender juniorafdelingen Facebook, hvor alle relevante informationer hen over sæsonen bliver meddelt. Kun forældre til juniorer og juniorerne selv har adgang til gruppen. Søg om optagelse i gruppen som hedder: Sct-Knuds Golfklub. Juniorer

Derudover arrangerer vi typisk:

Månedsmatcher
På fredag typisk i slutningen af månededen arrangerer vi en intern juniormatch, hvor vi spiller ud fra kl. 15.00. Efter matchen er der fællesspisning for juniorerne og deres familier.

Matcherne er tællende (regulerer handicap).

Sommerlejr

I sommerpausen fra den ugentlige træning arrangerer vi en 2 dagess sommerlejr med en blanding af træning, turnering, hyggeligt samvær, leg, god mad og spændende aktiviteter. Datoerne for sommerlejren annonceres på Facebook

Junior-Cup

Junior-Cuppen er DGUs turnering for juniorer. Vinderne går videre til den regionale Junior-Cup match med mulighed for at spille sig helt til Danmarksfinalen. Max hcp for at deltage er 36. Datoen annonceres på Facebook.

Golf Expert Tour Fyn

Turneringen spilles over flere runder i de medvirkende fynske golfklubber henover sæsonen. Matchfee er 80 kr. og forældrene arrangerer typisk fælleskørsel. Turneringsplanen offentliggøres på Facebook og med opslag på juniorernes facebook og opslagstavle.

JDT - Junior Distrikts Tour

JDT er en distriktsturnering arrangeret af DGU. Turneringen spilles i fire afdelinger over 4 turneringsdage. Hver af rækkerne U/14, U/16, U/19 & U22 afvikles på hver sin bane og ikke nødvendigvis på samme dato. Spilleformen er slagspil over 18 huller med fuldt handicap og der spilles i én fællesrække for både piger og drenge i alle årgange. Maks handicap er 26,4

Generationsmatch

Årets Generationsmatch, som samtidig markerer slutningen på sæsonen spilles ultimo september/primo oktober. Hver junior spiller sammen med en forældre eller bedsteforældre. Mangler man som junior ”sådan en”, er der en lang liste af voksne i klubben, som elsker at træde til i denne meget hyggelig og altid velbesøgte turnering, der er et af årets højdepunkter.

Efter turneringen er der fælles spisning og præmieoverrækkelser for dagens match. Endvidere kårer vi Årets Junior, som er en junior, der over hele året har gjort sig særligt positivt bemærket gennem flid med træning og spil, imødekommenhed, kammeratskab og god opførsel (golf-etikette på og udenfor banen).