Retningslinjer vedr. spil i Sct. Knuds Golfklub

indlagt i: Uncategorized 0

Dansk Golfunion har i dag udsendt opdaterede retningslinjer vedr. corona-virussen for de danske golfklubber.

Som nævnt i tidligere nyhedsbreve følger bestyrelsen disse retningslinjer fra DGU, idet vores forventning er, at DGU løbende drøfter mulighederne i sit organisatoriske bagland i form af Dansk Idrætsforbund og med sundhedsmyndighederne. Anbefalingerne fra DGU er således den bedste rettesnor for drift af klubben i disse mærkelige tider.

De anbefalinger, som er udsendt i dag, lemper på visse områder restriktionerne, mens restriktionerne på andre områder fastholdes (se Nyhedsbrev af 01.04.20). Anbefalingerne kan læses i sin helhed her. Vi fremhæver følgende:

Spil kan foregå i op til 4-bolde. Man må ikke bekræfte sin tid på touchskærmen, men møder op 10 minutter før tee-time og går ud på klokkeslaget. Hold afstand til hinanden i bolden, og hold afstand til andre bolde (f.eks. hvis man skal vente på tee-stedet).

Banen er sat op, så vi spiller fra sommer-tees og vi spiller til sommergreens. Vi spiller med oplæg i bunkers, da der aktuelt ikke må benyttes river.

Der kan reguleres handicap jf. golfreglerne, hvis du selv indberetter dette via funktionen i Golfbox. Se hvordan du gør her.

Der åbnes for greenfeegæster, som betaler inden start på runden via mobilepay. Ligeledes er der åbent for G5-spil.

Flaget må fortsat ikke fjernes fra hullet eller berøres. Bolden fjernes uden at berøre koppen.

Driving-range åbnes, idet hver anden måtte vil være fjernet. Hold afstand til hinanden!

Puttinggreens og indspilsgreen åbnes for max. 4 spillere ad gangen.

Klubhuset er fortsat lukket for omklædning, bad og socialt samvær, men toiletterne kan benyttes. Der er ikke adgang til 1. sal i klubhuset!

Har du affald, SKAL du selv taget dette med hjem. Vi vil ikke se det efterladt i bagrummene eller andre steder!

 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *