Selskabsmenuer

Selskabsmenuer Restaurant Sct. Knuds

 

Forretter

Suppe
purløg – bacon – friteret rodfrugter

Stegt fisk
hollandaise – brøndkarse – croutons  

Røget svinemørbrad
salat – ristede kerner – rygeostcreme

Lakseanretning (+15,-)
mousse af varmrøget laks – koldrøget laks – grillet brød – salat – sennepscreme

 

Hovedretter

Stegt kylling
syltede agurker – sky sauce – kartofler

Glaseret lammebov
gulerod – sennepssauce – kartofler

Sprængt svinebryst
braiseret svinekæber – flødesauce – tyttebær – kartofler

Grillet oksefilet (+ 25,-)
velhængt okse – rødvinssauce – kartofler – bagte grønsager

Kalvemørbrad (+ 50,-)
svampe – portvinssauce – timian – kartofler


Desserter

Pandekager
marmelade – vaniljeis – chokoladesauce

Marcipankage
mandler – hvidchokolade – citron

Creme brüle
vanilje – karamel – frugtkompot

Chokolademousse
appelsin – sorbet – sprød chokolade

 

Pris pr. person
2 retter 248,-
 3 retter 288,-
4 retter 328,-

Copyright© 2010 · Sct. Knuds Golfklub · Slipshavnsvej 16 · 5800 Nyborg · Tlf. +45 6531 1212 · mail@sct-knuds.dk · Fax +45 6530 2804