Gæster

Kære gæst

Velkommen til Sct. Knuds Golfklub. Vi håber, at I vil nyde en runde på vores dejlige bane.

Vi er meget stolte over at kunne præsentere en dejlig bane med fairways så bløde som tæpper og fine greens. Banen ligger i en flot natur ved Nyborg Fjord, og hullerne er meget afvekslende, både skovhuller og huller langs fjorden, hvor vinden er en væsentlig medspiller.

Både før og efter runden er der mulighed for at gøre brug af et flot nyt og velfungerende klubhus med alle moderne faciliteter. Der er indrettet fine omlædningsrum med aflåselige skabe til tøj og sko. Der er mulighed for at tage et bad.

I klubhuset findes desuden en stor og veludstyret proshop, der byder på et stort udvalg i både golfudstyr og beklædning. Og ikke at forglemme en flot, lys restaurant, der har mange lækre retter på menukortet. Har man lyst til en kop kaffe og et kig på TV-golf er der mulighed for det i loungen, eller man kan benytte de meget store terrasser, hvorfra spillet på en stor del af banen kan følges.

Du kan, inden du ankommer til Sct. Knuds Golfklub bestille en starttid på www.golfbox.dk eller ved at ringe til sekretariaet tlf. 6531 1212.

Husk at du skal bekræfte din starttid senest 15. min. før starttid.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Copyright© 2010 · Sct. Knuds Golfklub · Slipshavnsvej 16 · 5800 Nyborg · Tlf. +45 6531 1212 · mail@sct-knuds.dk · Fax +45 6530 2804