Beskrivelse

Lørdagsball 2017

Velkommen til den nye sæson lørdagsherrer, som vil følge traditionen fra de andre år.

Vi mødes lørdag morgen ca. kl. 7.00 til en kop kaffe, og skriver sig på listen til dagens turnering, hvor der er tee-off fra kl. 7.30 til 8.30, med mindre andet foreskriver det for dagens program, da der kan være enkelte lørdage med tidlig/sen start.

Der skal være mindst 2 betalende i hver 4-bold, vi bestræber os på at være 4 i hver bold, hvis det er muligt – alle der møder op i god tid, skal gerne med ud og spille. så det kan kræver lidt fleksibilitet fra nogen.

Match-fee er kr. 40,-, som betales ved aflevering af scorekort til den med den højeste/bedste score.

Efter turneringen er afsluttet foretages der lodtrækning af Hidden-hole og der uddeles præmier til dagens vindere.Dette foretages af dagens vinder, samt opråb af resultat og uddeling af præmier (fordelingsnøgle følges)

Præmie overrækkelsen skal være afsluttet kl. 13.00.

Adgangskrav for nye medlemmer: man skal være fyldt 24 år med maks. spillehcp. 18 slag fra klub (gul) tee.

Præsidenten, som har uindskrænkede beføjelser, skal sikre at nye medlemmer overholder gældende adgangskrav,.

Jeg vil opfordre alle til at komme ud af starthullerne og holde et fint tempo rundt, således at evt. greenfee gæster får en god oplevelse af at besøge vores dejlige bane, og kan fortælle hjemme at det er en fornøjelse at komme ud lørdag morgen i Sct. Knuds og spille. 

Årets tur er fastsat til 23.september 2017

Jeg ser frem til en forrygende sæson, med masser af god golf og hyggeligt samvær, må golfboldene flyve vores vej :-)

 

Præsident 2017

René Kemp Møller

Copyright© 2010 · Sct. Knuds Golfklub · Slipshavnsvej 16 · 5800 Nyborg · Tlf. +45 6531 1212 · mail@sct-knuds.dk · Fax +45 6530 2804